kawan saya

the end :(

last pic with korang kat ilp
Assalamualaikum.......hye readers....lamanya mengupdate blog ni...
hati terasa sedih
hati terasa sunyi
hati terasa rindu
sob sob...
hanya tinggal kenangan

it's over for this sem :'(
aku sayang korang ketat-2
nanti ade masa kite jumpa keyh
selalu ingt kat korang
selalu ingt kenangan kite mengena kan orang
ingat waktu kite study last minit
ingat waktu dpd sem 1...
rinduuuu nak hang out ngan korang....
rindu nak gadoh-2 manjaa :(
aku rindu nak simbah air kat korang waktu korang mandi..
rindu nak makan same-2 ngan korang..
huhhhhh!!! sob-2 :(
walaupun kite terpisah jauh...fb n twitter kan ade..heee... :)

dahh...takmau cakap lebih-2..hati tengah sedih .. kbai :(
p/s Korang practikal elok-2...jangan lupa aku keyh :(


3 comments:

Cik Adieb said...

Seringkali kta dengar istilah bekas isteri,bekas laki,bekas bf,bekas gf tapi prnh dengar tak tentang bekas kawan?

Syira said...

salam..

semoga rindu itu akan berakhir

Atiey-Demok said...

kite jnji xkan lupa awak..syg awak ktat2 taw..